marți, 27 decembrie 2011

**** A vrut să urce în avion cu 247 de animale. Șerpi, vipere și șopârle !!!!!!!! ****

Un ceh a fost reţinut la începutul lunii pe un aeroport din Argentina, după ce a încercat să se îmbarce cu o valiză în care se aflau 247 de animale vii, în majoritate reptile și șerpi veninoși.


Conform presei locale, înainte de a se îmbarca într-un avion cu direcţia Madrid, Karel Abelovsky şi-a prezentat valiza la check-in. În urma controlului cu raze X, angajaţii companiei Iberia au constatat prezenţa în interior ”a unor substanţe organice care se mişcau”.

Când au deschis valiza, au descoperit că în ea erau nu mai puţin de 247 de reptile şi moluşte, dintre care 15 exemplare de vipere veninoase, două yarara, care pot ajunge la 1,50 m, şi mai mulţi pui de boa, puşi în cutii transparente de plastic.


În valiză mai erau şopârle, melci, broaşte râioase, broaşte ţestoase, puse în cutii sau în saci de pânză. Două dintre aceste animale erau deja moarte, din cauza lipsei de oxigen, iar dacă valiza ar fi fost pusă în cală, majoritatea ar fi avut aceeaşi soartă.

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de contrabandă şi eliberat pe cauţiune, riscând o pedeapsa cu închisoare de patru la zece ani


articol 
EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu