marți, 27 decembrie 2011

**** CAFEAUA CE POATE FI INHALATA !!!!!!!! ****

Un tip de cafea ce poate fi inhalată şi care se vinde în recipiente asemănătoare cu un tub de ruj, ar putea fi disponibilă în magazinele din America de luna viitoare.


Potrivit Washington Post, produsul, inventat de un profesor de la Harvard University, poate deveni un „drog de club” periculos pentru adolescenţi, în opinia unui guvernator al New York-ului, Charles Schumer. Oficialul a solicitat comisiei de monitorizare a alimentelor şi medicamentelor (FDA) verificarea legalităţii şi siguranţei produsului AeroShot Pure Energy, care conţine cafea pudră şi vitamina B.


Poate cauza probleme neurologice şi cardio-vasculare
Inhalatorul, apreciat pentru comoditate şi pentru faptul că ar conţine zero calorii, poate fi vândut fără restrcţii de vârstă. În combinaţie cu alcoolul, cafeaua inhalabilă îi poate trimite pe consumatori de urgenţă la spital, precizează Schumer.
Medicii spun că o astfel de combinaţie ar putea avea riscuri neurologice şi cardio-vasculare. „Produsul nu este alceva decât un drog de club, facut pentru a le da cosumatorilor putearea să bea până nu mai pot” a declarat Schumer.
Disponibil online
AeroShot, care se vinde deja pe internet şi într-un magazin din Paris la preţul de 2,99 dolari, oferă consumatorilor 100 de miligrame de cafeină, cantitate conţinută de o ceaşcă mare de cafea, şi este nerecomandat copiilor sub 12 ani . Pudra intră în organism prin tractul digestiv, nu cu pe căile respiratorii, spun producători, care oferă şi un ghid de utilizare a inhalatorulu pe site-ul special dedicat acestui produs.


articol
EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu