miercuri, 23 noiembrie 2011

NU GASESTI RASPUNSUL LA INTREBARILE TALE? SIMTI CA SITUATIA IN CARE TE AFLI E FARA IESIRE? VREI SA STII CARE ESTE SITUATIA RELATIEI TALE DE IUBIRE, A LOCULUI DE MUNCA SAU SITUATIA MATERIALA?
RASPUNSUL LA ACESTE INTREBARI IL GASESTI AICI http://www.tarot888.ro/
PENTRU ROMANII DIN SPANIA
http://www.tarot888.ro/
Intrati pe pagina personala, pe care gasiti mai multe detalii.
Entrar en la página donde que se pueden encontrar más detalles.
Hola mis queridos amigos. Me gradué de la Facultad de Psicología - Bucarest, con el maestro en psihodiagnosis cognitiva y el asesoramiento de la pareja (psico-sexologa). Especializada como psicoterapeuta, bio-energía-terapeuta, psicoterapia individual y de parejas (sexóloga). Tengo formación en hipnosis clínica y la hipnosis Ericksoniana. Diploma - Hipnoanalisis transaccional Hipnoterapia cognitivo - Profesor Jure Biechonski - consejería psicológica. Tengo capacidades extrasensoriales y nativos de bio-energía, se han desarrollado durante mi vida - puedo ver y sentir el aura de energías negativas que nos rodean.
Todos nacemos con una misión especial en la tierra, he encontrado mi misión desde la infancia, por lo que para ayudar, escuchar y aconsejar a la gente con la humildady la amistad que me caracteriza. Les estoy esperando para hablar, encontraran en mí un amigo fiel que siempre está disponible con la gracia y la sabiduría para tener éxito junto a la felicidad, la paz de la mente, la suerte y la riqueza.
Un alma buena siempre ha necesitado un verdadero amigo para escucharlo y guiarlo en el camino de la verdady la luz. Siempre a su gracia y sabiduría subasta éxito junto a la felicidad, la paz de la mente, la suerte y la riqueza. Más de 25 años de experiencia.
 Acerca de mí:

 Comprendo y ayudo a la gente por un regalo recibido de Dios - yo hago astrología de pareja y amor kármico, soy sexólogo y psicólogo, experto en descifrar los sueños, las predicciones en los libros, lo paranormal y esotérico, la hipnosis, la oración. Llamanme con confianza y regalad amor!
 Yo espero con el corazón abierto en cualquier momento, a cualquier hora del día o de noche, estoy con ustedes a través de mis dones espirituales dados por Dios - puedo curar a través de ello, traigo la paz en cuerpo y alma.
 Me gradue de la Facultad de Psicología con la nota 10, soy maestro en psicología-psihodiagnosis cognitiva y asesoramiento de  pareja, asesoramiento en todos los aspectos de la existencia humana y asesoramiento para el cuerpo y el alma. Soy sexólogo, graduado con la nota 10, bioenergoterapeuta con la clasificación más alta. Vale la pena mencionar que me gradué en la Escuela de Inglés de la hipnoterapia analítica y cognitiva y Hipnoanalisis transaccional donde Prof. Jure  Biechonski me introdujo en las profundidades de los consejeros psicológicos.
 La manera más simple y más eficiente, accesible a cualquier persona, para abrir nuestros corazones a la guía divina y la protección de nuestro ángel de la guarda, es la oración:

Ángel santo de la guarda, compañero de mi vida, tú que nunca me abandonas, ni de noche ni de día.

Aunque espíritu invisible, se que te hallas a mi lado, escuchas mis oraciones y cuenta todos mis pasos.

En las sombras de la noche, me defiendes del demonio, tendiendo sobre mi pecho tus alas de nácar y oro.

Ángel de Dios, que yo escuche tu mensaje y que lo siga, que vaya siempre contigo hacia Dios, que me lo envía.

Testigo de lo invisible, presencia del cielo amiga, gracias por tu fiel custodia, gracias por tu compañía.


En presencia de los Ángeles, suba al cielo nuestro canto: gloria al Padre, gloria al Hijo, gloria al Espíritu Santo. Amén.
Preot ILARION ARGATU (1913 – 1999) Rugaciune \"Iarta-ma, Doamne: -pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut! -pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit! -pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit! -pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am i...nteles! -pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat! -pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o! -pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o! -pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o! -pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o! -pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit! -pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc! -pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o! -pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta Doamne si a Imparatiei Tale Divine! Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Mila si Iubirea infinita,Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubiresi Lumina! Iti multumesc, Doamne:pentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine ! -pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului! -pentru tot ce am simtit bun si minunat in viata mea! -pentru tot ce prin harul Tau am inteles! -pentru lumina pe care am sorbit-o in adancul meu! -pentru iertarea pe care daruind-o, am dobandit pace! -pentru bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne! -pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta! -pentru viata mea, care e a Ta, o mica parte a simfoniei existentei! -pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine! -pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-Te! -pentru iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa! -pentru tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale divine!

A fost o data un om foarte sarac care avea in schimb un cal foarte frumos, pe care dorea sa-l cumpere stapanul castelului. Dar de fiecare data, batranul il refuza. \"Pentru mine acest cal nu este doar un animal. Este un prieten. Cum pot sa-mi vand prietenul?\" Intr-o dimineata s-a dus la grajd si a descoperit ca disparuse calul. Toti satenii au zis, \"Ti-am spus doar! Ar fi trebuit sa vinzi calul. Acum a fost furat.Ce ghinion teribil.\" \"Ghinion sau noroc?\" a spus batranul. \"Cine poate spune?\" Toata lumea a ras de el.Dar peste 15 zile calul s-a intors, urmat de o intreaga herghelie de cai salbatici.A scapat din grajd, a curtat o iapa tanara si s-a intors cu intreg alaiul dupa el. \"Ce noroc!\" au strigat satenii. Batranul si fiul sau au inceput sa antreneze caii salbatici.Dar, o saptamana mai tarziu fiul sau si-a rupt piciorul incercand sa antreneze un cal salbatic. \"Ghinion,\" i-au spus prietenii.\"Ce-ai sa te faci acum fara ajutorul fiului tau? Esti si asa vai de capul tau.\" \"Ghinion, noroc, cine poate spune?\" A replicat batranul. Cateva zile mai tarziu armata stapanului pamantului a fortat toti tinerii din sat sa devina soldati.Toti in afara de unul..... fiul batranului, care avea piciorul rupt. \"Cat de norocos poti sa fii,\" au urlat satenii. \"Toti copii nostri merg la razboi, dar tu poti sa-ti pastrezi fiul acasa. Fiii nostri probabil vor fi ucisi......\" Batranul a replicat, \"Ghinion, noroc, cine poate sti?\" Viitorul vine spre noi fragmentat.Nu putem sti niciodata ce ne rezerva. Dar daca mentii tot timpul o atitudine pozitiva, usile sanselor raman deschise, iar tu vei fi o persoana mai fericita. \"Tine minte, fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce detii ci doar de ceea ce gandesti.\" Dale Carnegie \"Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie.\" Confucius
Rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea strainilor si ajutatoarea saracilor, bucuria celor mahniti, acoperitoarea necajitilor, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul; ajuta-ma ca pe un neputincios, hraneste-ma ca pe un strain. Necazul meu il stii: dezleaga-l precum vrei, ca nu am alt ajutor in afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna in afara de tine, Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin.
Rugaciunea de Marti Doamne, Dumnezeul meu, osandit stau inaintea fetei Tale celei sfinte, si-mi marturisesc nevrednicia, neputinta si saracia mea cea mare. Pentru aceasta ma rog Tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii Tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor, cu cainta tare si adevarata. Si ca sa-mi dai acest dar, Stapane, pun mijlocitor pe Inaintemergatorul Ioan, catre care zic: O, invatatorule al pocaintei si marite Proorocule, care esti mai mare decat toti proorocii, precum insusi Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie, tu care ai aratat poporului pe Stapanul Hristos, tu care L-ai botezat in Iordan si ai vazut cerurile deschizandu-se, tu care ai auzit glasul Parintelui ceresc si ai vazut pe Duhul Sfant ca un porumbel pogorandu-se peste El. Rogu-te, ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic, si fa-L sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui. Intinde mana aceea cu care L-ai botezat si strica cugetele mele cele rele si ma intareste sa-mi petrec viata pe calea cea buna a lui Dumnezeu. O, Proorocule, lumineaza-mi mintea cu poruncile Domnului, ca sa le tin minte si sa le pazesc pana la sfarsitul vietii mele. Si sa stai langa mine in ora mortii mele, sa ma duci pocait inaintea Stapanului meu, Dumnezeu. Roaga-te inca si pentru toata lumea, ca Dumnezeu sa dea ajutor crestinilor, si celor vii si celor adormiti, sa-i odihneasca in necazurile cele multe, sa le dea toate cele de trebuinta si sa-i invredniceasca Imparatiei Sale. Amin.
Fa-ti timp….Rudyard Kipling In trecerea grabita prin lume catre veci, Fa-ti timp, macar o clipa, sa vezi pe unde treci! Fa-ti timp sa vezi durerea si lacrima arzand ... Fa-ti timp sa poti, cu mila, sa te alini oricand! Fa-ti timp pentru-adevaruri si adancimi de vis, Fa-ti timp pentru prieteni, cu sufletul deschis! Fa-ti timp sa vezi padurea, s-asculti langa izvor, Fa-ti timp s-asculti ce spune o floare, un cocor! Fa-ti timp, pe-un munte seara, stand singur sa te rogi, Fa-ti timp, frumoase amintiri, de unul sa invoci! Fa-ti timp sa stai cu mama, cu tatal tau – batrani…. Fa-ti timp de-o vorba buna, de-o coaja pentru caini…. In trecerea grabita prin lume catre veci, Fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci! Fa-ti timp sa gusti frumosul din tot ce e curat, Fa-ti timp, ca esti de multe mistere-nconjurat! Fa-ti timp cu orice taina sau adevar sa stai, Fa-ti timp, caci toate-acestea au inima, au grai! Fa-ti timp s-asculti la toate, din toate sa inveti, Fa-ti timp sa dai vietii adevaratul sens! Fa-ti timp, ACUM! Sa stii: zadarnic ai sa plangi, Comoara risipita a a vietii, n-o mai strangi!