joi, 22 decembrie 2011

**** Andrea BOCELLI - LUMINA SPERANTEI !!!!!!!! ****

http://www.youtube.com/watch?v=nxDeJlF9HP8&feature=share

**** MEDITATIA LUI JUPITER !!!!!!!! ****

Meditatia din seara aceasta este meditatia lui Jupiter - Marele Benefic = PROSPERITATE-BANI-ABUNDENTA MATERIALA!Va relaxati si va imaginati,problemele materiale ca si cum ar fi rezolvate si o stare de bine va umple intreaga fiinta.La meloterapie - Chakra 2 - The Orange source Meditation si Chakra 3 - The Yellow Belly Meditation - audiati pe tot parcursul meditatiei si incercati sa mentineti starea cat mai mult pana a doua zi sa adormiti cu ea in fiinta voastra!La final,va rog sa-mi comunicati starea si cum va simtiti, la opinii in scris.21.00-24.00 intervalul meditatiei - sa fiti logati pe site pe tot parcursul meditatiei, numai asa va pot transmite bioenergie ! VA pupik si va astept pe videochat-ul site-ului – www.tarot888.ro – meditatia cu bioenergie este gratis.

**** LUCIANO PAVAROTTI - FARMECUL VENETIEI !!!!!!!! ****

http://www.youtube.com/watch?v=QqeaC45YY_Q&feature=share

**** UN PRIETEN DE CARE AI NEVOIE LA GREU !!!!!!!! ****

NU RATATI ! ! !

**** PIZZA CALIFORNIA !!!!!!!! ****

NU RATATI ! ! !


Pizza California este o combinaţie interesantă la care se pot folosi şi roşii româneşti. Mai conţine mozzarella, cheddar, bacon, salată verde romaine, parmezan.

Ingrediente: bacon, brânză, brânză cheddar (galbenă), brânză parmezan, mozzarella, roşii, salată verde.

Ingrediente
•1 blat de pizza de 35 cm
•85 grame de sos alb pentru pizza
•170 grame de mozzarella, rasă
•100 grame de brânză albă cheddar rasă (sau înlocuiţi cu mozzarella)
•170 grame (circa 12 felii) de roşii California, 6 mm grosime
•100 grame bacon, prajit până începe să se rumenească, tăiat în bucăţi de 1 cm
•85 grame de salată verde romaine, în bucăţi de circa 6 mm
•30 grame de oţet Italian
•30 grame parmezan, ras
Mod de preparare
1.Aşezaţi blatul pe platan;
2.Împrăştiaţi sosul;
3.Aşezaţi brânză, feliile de roşii şi apoi bucăţile de bacon;
4.Coaceţi la circa 290°C pentru 15–20 minute;
5.Stropiţi bucăţile de salată cu oţet şi aşezaţi-le în centrul pizzei, desigur după ce scoateţi pizza din cuptor;
6.Pudraţi cu parmezanul ras şi serviţi.
Ingrediente: bacon, brânză, brânză cheddar (galbenă), brânză parmezan, mozzarella, roşii, salată verde

**** SFATURI PRACTICE !!!!!!!! ****

I 1. Mirosul de varza sau conopida nu se va mai raspindi in intreaga casa daca in vasul in care fierbe puneti o bucata de piine, intr-un saculet de tifon.

2. Carnea de miel sau de oaie, ca sa fie mai frageda si sa nu aiba miros, se opareste cu lapte clocotit. Laptele trebuie sa acopere bucatile de carne si se lasa sa actioneze o ora. Daca portia de carne este mare, laptele se poate lungi cu apa.

3. Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina si a-l praji il tinem 5-10 minute in lapte.

4. Uleiul in care ati prajit peste isi pierde mirosul daca adaugati in el zeama de lamiie.

5. Carnea de pui devine mai gustoasa daca inainte de a o gati o puneti citeva ore in lapte.

6. Ouale nu mai plesnesc la fiert daca puneti in apa citeva chibrituri arse.

7. Carnea de friptura, unsa cu un strat subtire de mustar, are gust mai bun, codimentele pastrindu-si aroma intacta

8. Perdelele ingalbenite si fetele de masa patate devin din nou frumoase si albe daca alaturi de detergent puneti in masina de spalat si un pachetel de praf de copt.

9. Pardoseala de gresie din bai si bucatarii va fi intotdeauna curata si stralucitoare daca o stergeti regulat cu o cirpa imbibata in alcool.

10. Paienjenii nu vor mai intra in casa daca ungeti in mod repetat tocul usilor si ramele ferestrelor cu otet.

II Daca pui un cartof intr-o mancare prea sarata, va absorbi repede sarea in surplus.
Mirosul de ars poate fi indepartat daca pui o ceapa cruda in macare (dupa ce ai mutat-o intr-un alt vas) si o mai fierbi inca o data.
Blatul torturilor si al prajiturilor va fi foarte pufos daca bati albusurile spuma tare astfel incat, la intoarcerea vasului cu gura in jos, nu cade.


III - carnea de vita fierbe mai repede si devine mai frageda daca o tineti jumatate de ora in putin lapte, iar in apa care fierbe carnea mai puneti putin laptic.
-carnea de pui e mai buna si mai frageda daca o ungeti din cind in cind cu zeama de lamiie, iar daca o faceti in cuptor si vreti ca puiul sa aibe o crusta frumoasa ungeti-l din cind in cind cu smintina.
-cind pregatiti carne nu puneti niciodata sare la inceput, pentru ca intareste carnea si poti sa tot mesteci la ea pina iti vine acru; va zic asta pentru ca am patit-o tocmai cind aveam musafiri
-cind pregatesti fripturi foloseste vin alb demisec la carnea alba si vin rosu sec la carnea rosie; le va da un plus de gust.
-nu folositi condimente in prostie; lasati sa se simta gustul natural al mincarurilor.Sarea, piperul, boiaua, putin busuioc, dafin si lamiie sunt suficiente.
-intradevar, mustarul fragezeste carnea de pui si nu-i schimba gustul; dar ati incercat cu mustar frantuzesc gen Dijon (cel cu seminte prin el)?
-in mincare puneti intotdeauna uleiul sau grasimea la sfirsit; pe linga ca isi pastreaza proprietatile, da un gust mai bun "papicii";
-cind fierbeti orez puneti si o feliuta de lamiie curatata de coaja; veti vedea efectul;
-daca fierbeti paste sau orez, inainte sa le scurgeti puneti putin ulei in apa;veti vedea ca nu se mai lipesc.


IV Trucuri pentru curatenie

- Crapaturile farfuriilor dispar daca acestea se fierb timp de o ora in lapte (de la rece la fierbinte). Se lasa apoi la racit.

- Vasele din sticla foarte murdare (cu grasimi, rasini etc) se curata cu o solutie de soda de rufe si sapun, apoi se spala cu foate multa apa.

- Pentru a preveni cocleala, obiectele de bronz se sterg energic cu pulbere fina de cenusa de lemn (folosintu-se un tampon), apoi obiectele se lustruiesc.

- Covoarele se curata frumos stergand suprafata acestora cu un tampon inmuiat in esenta concentrata de ceai.

- Lanturile de aur se curata agitandu-le intr-o solutie de apa in care se adauga putin praf de creta. Se spala apoi cu multa apa si se usuca.

- Mobila de lemn de mahon se sterge cu un burete umezit cu apa in care s-a adaugat otet, dupa care se freaca repede cu o carpa moale, pana cand urmele de apa dispar. Suprafata uscata se acopera cu un strat subtire de ceara alba, iar dupa ce s-a uscat, se lustruieste cu o carpa.

- Tapiseria din stofa se curata energic cu o perie de haine inmuiata intr-o solutie de sapun cu apa calda sau intr-o solutie de bucatarie (4 lingurite) in spirt medicinal (5 lingurite), la care se adauga apa rece. Dupa curatare, suprafata tatata sa sterge de cateva ori cu o carpa umezita in apa rece (bine stoarsa), apoi cu o carpa uscata.

- Obiectele de arama de dimensiuni mici se curata cufundandu-le intr-o solutie concentrata de amoniac (numai in incaperi bine aerisite sau in aer liber) dupa care se sterg cu o carpa umezita in aceeasi solutie. La urma se clatesc cu apa si se sterg cu o carpa uscata.

- Ramele de lemn de stejar se curata cu un tampon inmuiat in lapte dulce; dupa uscare se lustruiesc cu o carpa moale.

- Obiectele din argint si din aur nu se curata cu produse abrazive.

- Vasle de bucatarie captusite cu un strat de teflon nu se cuata cu materiale abrazive, ci se spala cu sloutii emoliente (soda calcinata, detergenti pentru vase, cenusa de lemn etc), folosindu-se o carpa, buretele sau peria moale.

- Pentru lustruirea suprafetelor lemnoase vopsite in alb, acestea se ung cu un amestec incalzit de parafina (o lingurita) in apa (un pahar), omogenizat la cald. Dupa racire si uscare, suprafata tratata se lustruieste cu o carpa moale, uscata.

- Pentru a reimprospata culorile unui covor, acesta se perie energic cu o solutie concentrata de apa cu sare grunjoasa sau se presara covorul cu sare, se ruleaza si se lasa asa 2-3 zile, dupa care se perie sarea. Astfel se indeparteaza si eventualele pete.

- Pentru curatarea ruginei de pe chei si alte obiecte mici : 1) se sterge energic, cu o carpa umezita cu apa si inmuiata in nisip fin ; 2) se introduc obiectele pentru 24 de ore intr-o baie de ulei de gatit rancezit ; 3) se sapunesc si se freaca enegic cu o carpa aspra, pentru uscare si lustruire.
Lupta cu petele

Vinul rosu - desi pare greu de crezut, vinul alb il va scoate pe cel rosu din haine. Pune putin pe pata si abia apoi spala haina.

Untul, margarina, uleiul - foloseste un detergent special pentru pete. Aplica-l pe pata si lasa putin haina la inmuiat.

Cafea sau ceai - foloseste din nou detergentul special pentru pete. Evita sa folosesti sapunul in aceste cazuri. Acesta va fixa pata si mia tare

Petele cauzate de iarba - Pentru a le indeparta, freaca zona patata cu un pumn de tarate. Abia apoi spala haina.

Cerneala - Pentru a indeparta aceste pete atat de populare printre scolari, foloseste propriul fixativ pentru par. Aplica-l direct pe pata, apoi spala normal.

Petele lasate de antiperspirant - Cu un burete aplica in zona ingalbenita otet. Apoi spala normal.

Ciocolata - Indeparteaza cat mai multa ciocolata din zona afectata. Apoi scufunda haina in apa rece si incearca sa scoti si restul. Abia apoi spala haina cu detergent.

Noroi - La fel ca si in cazul ciocolatei, indeparteaza cat poti de mult inainte sa introduci haina in apa rece. Nu lasa pata sa stea mult pe haina. Spal-o cat de repede poti. Petele mai dificile le scoti cu un cartof taiat in doua si frecat de zona afectata.

Bere - Amesteca o lingura de detergent cu apa calda. Aplica pe pata si apoi clateste. Aplica o solutie facuta din o parte otet si trei parti apa. Apoi spala haina normal

Cel mai important este sa speli cat mai repede orice haina patata si sa nu intri in panica. E foarte frustrant cand iti patezi bluza sau rochita preferata, dar trebuie sa actionezi repede si cu cap pentru a o salva.

V Cum se curata vasele de bucatarie

Curatarea teflonului

Se toarna apa cam 200 ml in tigaia de teflon si se adauga 3 linguri de praf de copt. Se pune apoi tigaia la foc mic si se tine pe foc pana cand amestecul pus in tigaie da in clocot. Se ia atunci de pe foc tigaia, se pune in chiuveta si se clateste cu apa, potrivit de calda. Se sterge apoi bine tigaia cu un burete fin.

Curatarea tacamurilor din inox

Se folosesc pentru acest sapun o lingura de creta si o lingura de sapun de potasiu. Ambele se gasesc de cumparat in comert. Se amesteca cele doua ingrediente intr-un vas pana cand se omogenizeaza si devine o pasta omogena. Pasta poate fi folosita punand-o pe o carpa si frecand tacamurile umede. Dupa clatire, se lustruiesc tacamurile, pana cand suprafata lor devine lucioasa.

Curatarea oalelor si ibricelor din aluminiu

Se umple oala respectiva cu apa si se lasa timp de o ora pentru a se umezi. Se taie apoi o ceapa in 8 felii si se pune in apa impreuna cu 2 linguri de sare. Se pune apoi oala sau ibricul respectiv pe foc. Se lasa sa fiarba la foc potrivit de mic, pana cand da apa in clocot. Se ia atunci vasul respectiv de pe foc si se pune in chiuveta pentru a se clati cu apa potrivit de calda. Acum, partea arsa se va desprinde si se poate indeparta cu un burete fin, lasand vasul curat.

CUM SE SCOT PETELE REZISTENTE (cu foarfeca )

- Lapte: frecati cu amoniac diluat cu putina apa.
- Cerneala neagra: inmuiati pata in lapte, apoi frecati locul cu amoniac diluat.
- Cerneala rosie sau alta culoare: frecati locul cu amoniac diluat (1 lingura la 1 litru de apa).
- Igrasie: frecati pata cu apa calduta cu otet. Daca rezista, utilizati urmatorul amestec: suc de lamaie, o lingura de sapun alb ras, 30 mg amidon si 15 grame sare fina. Se obtine o pasta care se aplica pe locul umezit inainte.
- Mucegai: tamponati locul cu apa oxigenata diluata cu apa rece.
- Noroi: lasati sa se usuce, apoi frecati cu o perie. Pata se scoate cu apa in care s-a dizolvat putin galbenus de ou (daca e pe un material de matase sau lana fina) sau cu apa cu otet (daca pata e pe o tesatura impermeabila sau din cauciuc).
- Iarba: se freaca pata cu apa foarte fierbinte cu sapun, apoi cu alcool.
- Nicotina: se freaca cu alcool de 90 de grade.
- Gudron: se inmoaie gudronul cu o substanta grasa (unt, vaselina), apoi se absoarbe cu o carpa. Se calca locul cu fierul fierbinte, peste o sugativa. In final, se curata cu benzi

**** INGERII SI SEMNELE ZODIACALE ****



 
De cand ne nastem, sintem sub protectia ingerilor. In planul astral exista entitati pe care unora le este usor sa le vada, altora sa le auda, celor mai multi din noi le este insa usor sa le simta. Ingerii ne sunt dati pentru a reusi sa trecem cu bine prin viata indiferent care sunt intamplarile pe care le avem de trait. Unele traditii esoterice sustin ca fiecare zodie este guvernata nu doar de cate o planeta, ci si de cate un inger. Este bine sa aflam cine sint acestia, ce capacitati ne pot oferi si cum putem lucra impreuna cu ei pentru a ne implini menirea acestei vieti.
Este foarte important sa devenim constienti de prezenta lor si sa invatam sa le descifram mesajele, caci rolul lor este sa ne previna, sa ne sfatuiasca si sa ne indrume astfel incat orice “cazatura” sa fie atenuata si cu maxim de invatatura primita.
Berbec
Malahidael – Ingerul curajului
Nativii din Berbec primesc curajul lui Malahidael. Vointa si puterea devin forte spirituale dinamice care pot fi folosite in viata de zi cu zi pentru binele celor din jur. Malahidael va sprijini orice efort creativ pe care il veti depune in lumea materiala, va va da curajul sa mergeti pana la capat, chiar daca asta nu va prea sta in fire. In paza lui veti reusiti sa terminati tot ce ati inceput cu atata entuziasm si, mai ales, sa faceti acest lucru fara a va simti sacrificati.
Malahidael va mai face un dar, poate, cel mai importat, va da imaginea potentialului vostru spiritual. Va arata in orice actiune mica pe care o faceti zi de zi, faptul ca menirea voastra este, de fapt, una spirituala, de permanenta evolutie pentru ca actiunea curajoasa din plan material sa devina actiune curajoasa un plan spiritual. Acest inger va deschide ochii astfel incat sa vedeti adevaratele motive ale actiunilor voastre si va fereste sa deveniti fanatici sau despotici in incercarea de a controla viata altora. El este cel care poate transforma tendinta spre agresivitate in pace interioara.
Este bine sa nu uitati ca puteti beneficia de ajutorul Arhanghelului Mihail, care va poate ajuta sa transcedeti orice limitari mentale si emotionale si sa descoperiti planul divin aflat in spatele oricarei actiuni.
Taur
Asmodael – Ingerul Rabdarii
Nativii din Taur primesc puterea rabdarii de la Asmodael. Dorintele noastre chiar daca sunt de ordin material sau spiritual sunt apanajul zodiei in care ne-am nascut si ele, pana la urma, motiveaza orice actiune din viata noastra. Rabdarea este cea care ne sustine perseverenta.
Ingerul Asmodael este cel care transforma dorinta pentru posedarea de lucruri pamantesti in cea de a accede la noi nivele de cunoastere spirituala. El da consecventa Taurului si o transforma chiar intr-o valoare intrinseca a acestei zodii. Astfel, dintr-o zodie dominata de lumea materiala si de concret, cu ajutorul lui Amodael, Taurii pot deveni fiinte spirituale mai preocupate de suflet decat de trup. El ii fereste pe Tauri sa devina prea materialisti si prea fixati in parerile lor, la care ajung sa tina ca la ochii din cap, fara a avea vreun fundament logic.
Taurii mai pot beneficia de asistenta lui Aniel care ii poate ajuta sa treaca de la pasiunea obisnuita la iubirea spirituala, in relatia cu partenerul de viata. Din acest punct pana la descoperirrea iubirii Divine nu mai este decat un pas, usor de facut in paza ingerilor vostri si a credintei.
Gemenii
Ambriel – Ingerul gandurilor pure
Nativii din Gemeni primesc puterea lui Ambriel, ingerul menit sa tina departe de ei gandurile prin care le-ar putea face rau celor din jur si daruindu-le in schimb puterea de a vedea solutii simple la probleme dificile, solutii care sa nu raneasca pe nimeni si care, de obicei, presupun doar comunicare reala.
Comunicarea este limbajul iubirii, iar ingerul Ambriel va aduce aminte acest lucru de fiecare data.Comunicarea este puterea voastra, a Gemenilor, si tot ea poate deveni o arma de temut, fie ca este vorba de comunicare verbala sau scrisa. Dar aceeasi comunicare este scara pe care Gemenii pot urca la cer, caci nu exista o adevarata comunicare in plan uman fara comunicarea cu Divinitatea. Doar oamenii care pastreaza legatura permanenta si dialogul cu Dumnezeu pot communica cu adevarat cu semenii lor, iar ingerul Ambriel face acest lucru mai usor. Pana nu veti invata ca dialogul Divin alimenteaza dialogul vostru cu oamenii, nu veti putea merge mai departe.
Ambriel sporeste intelegerea propriei dualitati si da posibilitatea Gemenilor sa poata intelege o situatie dificila din cel putin doua puncte de vedere. El ii transforma in buni negociatori de conflicte si le da puterea de a simti compasiune pentru ambele parti implicate. Astfel, inteligenta lucreaza in favoarea iubirii si intelegerii intre oameni.
Si Gemenii pot beneficia de puterea lui Aniel, care nu doar rafineaza dorintele, dar poate, de asemenea, sa le sporeasca mult capacitatea de a absorbi noi cunostinte la un nivel care sa depaseasca superficialitatea lor.
Rac
Muriel – ingerul grijii pentru ceilalti
Nativii din Rac primesc binecuvantarile ingerului Muriel, cel care ofera sprijin emotional in situatiile cele mai dificile. Hrana emotionala este importanta fie ca vine de la un parinte, de la un maestru sau de la un sfatuitor. Racii sunt foarte capabili sa ofere aceasta hrana, doar ca uneori se uita pe sine si pot deveni blazati si deprimati. Ingerul Muriel ii ajuta sa daruiasca fara a pierde nimic si sa primeasca inmiit orice bucurie, el le da capacitatea de a decodifica corect emotiile oricui si de a crea acea atmosfera benefica in care orice om sa se simta in stare sa isi exploreze emotiile. Muriel le da Racilor capacitatea de a intelege universul propriilor emotii si de a nu mai reactiona impulsiv in situatii care cer un pic de ratiune.
Tot Muriel ii ajuta pe Raci sa depaseasca foamea de afectiune pe care acestia o simt, si sa devina mai siguri pe ei si pe menirea lor in viata, fara a se autovictimiza. El ajuta si la administrarea nevoilor de baza din punct de vedere spiritual. De exemplu, in loc sa mananci pentru a-ti satisface nevoie de afectiune, sa inveti sa iti hranesti spiritul cu lucruri care te bucura cu adevarat cum ar fi cunostinte despre lumea spirituala.
Voi, Racii, mai puteti beneficia si de ajutorul lui Rahab, un inger care va da puterea de a patrunde cu mintea misterele lumii vazute si nevazute si astfel sa va dezvoltati lumina sufletului pana dincolo de marginile universului spre binele tuturor.
Leul
Verchiel – Ingerului puterii controlate
Nativii din zodia Leu sunt sustinuti de Verchiel pentru a invata sa isi tina puterea sub control. Constiinta de sine trebuie sa devina maxima in ceea ce ii priveste pe lei, caci un om care nu isi cunoaste puterea asupra celorlalti, poate face foarte mult rau. Nu conteaza daca sunt atribute negative ale puterii, cum ar fi egoismul sau centrarea pe sine, sau atribute pozitive, cum ar fi creativitatea si increderea in fortele proprii. Important este pentru Lei sa stie de ce sunt in stare si intr-un sens si in celelalt. Daca au tendinta de a fi egoisti, Verchiel ii ajuta sa devina constienti si sa nu mai faca rau in incercarea de a iesi in evidenta cu orice pret, daca nu sunt constienti de capacitatilor lor creatoare, acelasi inger ii ajuta se se puna in slujba semenilor. Constiinta de sine este un atribut natural al leilor si Verchiel ii ajuta ca astfel sa devina constienti si de menirea de lideri spirituali pe care o au de fapt.
Tot el ii ajuta pe Lei sa isi constroleze si chiar sa isi anihileze tendinta de a-i domina pe ceilalalti. Pe masura ce Leii invata sa caute si sa contempleze prezentele divine din viata lor, linistea se va asterne in inima lor, iar creativitatea va atinge cote inalte.
Leii mai pot fi protejati si indrumati de Rachmiel, care transforma orice actiune egoista in compasiune, orice vorba lipsita de blandete in mangaiere pentru cel in nevoie. Rachmiel este ingerul compasiunii si invata leii sa se daruiasca si sa se uite pe sine in iubirea pentru cei de langa ei.
Fecioara
Hamaliel – ingerul Virtutii
Nativii din Fecioara primesc darul virtutii de la ingerul Hamaliel. Acest dar este important caci fara el Fecioara devine mult prea critica si hiper-analitica in relatiile cu ceilalti. Acest inger o ajuta pe Fecioara sa inteleaga ca, in general, oamenii nu au nevoie de cineva care sa le spuna in permenta ce nu pot face sau fac gresit, ci de oameni care sa le spuna ce fac bine sau, mai ales, ce pot face. Hamaliel da Fecioarei puterea de a rezista stresului si de a duce o sarcina la bun sfarsit indiferent cat efort presupune acest lucru. Astfel Fecioarele devin buni cercetatori, oameni care invata cel mai bine din propria experienta si extrem de atenti la detaliile care pot face uneori diferenta intre “viata si moarte” intre “efemer si vesnic”.
Verchiel da posibilitatea Fecioarelor de a analiza pe ceilalti fara a-i judeca, de a-i iubi fara a-i eticheta si de a-i sluji fara a astepta nimic in schimb. Tot el va ajuta Fecioarele sa treaca de aparentele lumii fizice si sa ajunga sa inteleaga ratiunile divine din spatele fiecarei intamplari fie ea si nefericita.
Verchiel invata Fecioarele sa ii caute prezenta oamenilor nu pentru a-i face dependenti de ceea ce au ele de oferit, ci pentru a oferi ceea ce au acestia nevoie.
Fecioarele mai pot fi ajutate de Tzadikiel care ii poate ajuta sa isi extinda orizontul de perceptie si intelgere al constiintei in plan fizic, emotional, mental si spiritual. Acesta orienteaza orice demers de invatare catre acumularea de iubire si intelepciune.
Balanta
Uriel – Ingerul dorintelor constructive
Nativii din Balanta, nativii primesc ajutorul lui Uriel care tine sub control dorintele distructive. Nevoie de echilibru si armonie este cea care tine aceasta zodie in parametru optimi. Uriel este cel care da Balantei puterea de a crea echilibrul si de a-l mentine chiar daca asta presupune efort continuu, care in mod obisnuit ar obosi pe oricine altcineva. Uriel este cel care se opune impunerii pacii prin razboi. El este cel care ajuta Balanta sa mentina echilibrul interior si exterior prin utilizarea de mijloace sociale, artistice si estetice. Uriel este cel care face din Balanta o creatoare a armoniei in Univers, caci dincolo de planul fizic, Balantele pot lucra si in plan spiritual si este bine sa faca acest lucru in deplina cunostinta de sine.
Uriel va ajuta sa creati armionie, dar fara a va pierde armonia interioara, lasandu-va spatiu pentru exprimarea de sine si incarcarea propriilor baterii. Doar asa puteti ajunge la echilibrul dintre dorintele voastre emotionale, mentale si spirituale, care sa ve permita sa accedeti la urmatorul nivel de existenta in armonie cu divinitatea.
Pe masura ce intregul vostru sistem de valori se echilibreaza, vati gassi puterea si bucuria de a va exprima creativ sentimentele si trairile si veti putea media orice conflict fara a tine partea nimenui, ci numai adevarului divin din voi si ceilalti.
Scorpion
Barbiel – Ingerul Transformarii
Nativii din Scorpion primesc ajutorul lui Barbiel, cel care transforma manie in compasiune. Scorpionii se afla pe o cale spirituala inca de la nastere si au de trecut tot felul de probe ale vietii. Multe din aceste probe au reusit sa va scoata de pe aceasta cale spirituala, mai ales la trecerea de la adolescenta la varsta adulta cind cerintele corpului si egoului vostru v-au despartit de esenta voastra divina. Zodia voastra este cea care trebuie sa faca fata celor mai puternice impulsuri sexuale din tot zodiacul si aceste impulsuri nesatisfacute se pot transforma in actiuni pline de agresivitate si ura.
Barbiel este cel care va ajuta sa tineti aceste impulsuri sub control si sa nu va lasati prada lor. Totusi lupta pe care o duceti cu planul dorintelor sexuale nu ramane fara rasplata, caci, odata stapanite energiile sexuale, ele devin forta intregii voastre vieti. Barbiel este cel care va pune in lumina pana si cele mai intunecate si mai nevazute coltisoare ale fiintei voastre pentru ca astfel sa le cunoasteti si sa le stapaniti. Chiar daca va asezati foarte ferm pe calea spirituala, voi, Scorpionii, tot mai sunteti distrasi de dorinte emotionale si sexuale. Transformarea acestora in dorinte spirituale se face cu ajutorul lui Barbiel, care va ajuta sa luati cele mai bune decizii in acest sens si sa rezistati fara frustrare oricaror ispite.
Scorpionii mai pot beneficia de pretectia Arhanghelului Mihail, care le da posibilitatea de a lupta de partea luminii, mai intai impotriva intunericului din propria minte si apoi impotriva intunericului constiintei celor care au pierdut calea. Nu trebuie sa ai o arma ca sa fii razboinic; este suficient sa iti linistesti mintea si sa o cureti de ganduri, orientand-o ca pe o antena spre divinitate. Orice dorinta infranta in plan fizic devine o trambulina pentru evolutia spirituala.
Sagetator
Adnachiel – Ingerul puterii iubirii
Nativii din Sagetator primesc puterea lui Adnachiel care aduce iubire divina in locul iubirii umane. Ambitia voastra caracteristica are nevoie sa fie canalizata cu iubire catre iubire. Abia atunci dorintele omenesti devin motorul vietii spirituale si devin aspiratii, intuitii si nevoie de absolut. Adnachiel este cel care va ajuta sa porniti in calatoria spirituala fara a avea nevoie sa ajungeti, ci doar sa calatoriti. El aprinde in inima voastra nevoie de a ajunge ACASA in spatiul acela dincolo de spatiu si timp in care sufletul se intalneste cu creatorul sau. Sagetatorii au ambitii mari, dar si aspiratii spirituale importante. Ingerii pot fi si surse de informatie, dar pot sa va si orienteze in actiunile in viata de zi cu zi. Ei va pot aduce lumea spirituala mai aproape si va pot face sa vedeti mai clar ceea ce urmeaza.
Viata voastra se afla sub protectia lui Adnachiel care va da puterea de intelege si de a-i ajuta si pe ceilalti sa inteleaga ca in spatele fiecarei actiuni umane se afla o directie divina si o ratiune divina. El este cel care va face rabdatori cu cei ce nu stiu si dornici de a oferi iubire, mai ales celor care aparent nu o merita.
Pe voi va mai ajuta Aniel cel care va face sa asimilati cunoasterea si sa o folositi pentru binele celorlalti in directia progresului spiritual.
Capricorn
Haniel – ingerul revelarii divinitatii
Capricornii pot primi puterea de percepe Divinul in orice actiune umana de la Haniel. De fapt, calea vietii Capricornilor este ajutata de mai multi ingeri guvernatori ai pamantului, pentru ca nativii au de facut fata unor cerinte complexe atat in planul existentei de zi cu zi, cat si in planul existentei spirituale. Este nevoie de o intreaga armata de ingeri pentru ca nativii capricorni sa depaseasca nevoia de control in plan uman si sa se dedice idealurilor spirituale.
Ambitia este cea care isi spune cuvantul in orice actiune a capricornilor. Haniel este cel care ii ajuta pe capricorni sa transforme viata spirituala din ideal in actiune concreta. Desi Capricornul este un semn dens de pamant el este precum muntele al carui varf intalneste cerul.
Haniel va ajuta in momentele in care incepeti o noua actiune si va ajuta sa nu pierdeti directia spirituala. El va face generosi cu timpul si resursele voastre si mai ales iertatori cu cei care va gresesc. Acest inger are grija ca orice noua cunostinta sa fie asimilata eficient.
Varsator
Gabriel - Ingerul adevarului
Nativii din Varsator primesc puterea adevarului revelat de la Gabriel. El ii ajuta sa rosteasca si sa transmita adevarul in orice actiune pe care o intreprind. Caracteristica Varsatorilor este faptul ca ei reprezinta legatura intre nevoile personale si cele general umane. Varsatorii sunt cautatori ai adevarului si pentru asta creaza sisteme de gandire prin care sa se inconjoare de oameni care sa le impartaseasca idealurile. Ei pot parea egoisti multora dintre semeni. Gabriel le da Varsatorilor bucuria cunoasterii adevarului si a raspandirii acestuia in grupuri din ce in ce mai mari de oameni. Tot el le da capacitatea de a insufla idealuri inalt spirituale.
Gabriel este mesagerul Domnului si este cel care le aduce in permanenta Varsatorilor informatii, dar nu direct, ci prin intermediul intuitiilor, revelatiilor, semnelor. El ii indeamna sa nu tina pentru ei aceasta cunoastere divina si sa o foloseasca pentru a inspira mari grupuri de oameni pentru a-i face constienti si pe acestia de menirea lor divina.
Tzadqiel ii mai poate ajuta, el fiind ingerul compasiunii, va da puterea de a tine cont de nevoile oricarui om atunci cand isi urmaresc planurile spirituale. El da Varsatorilor capacitatea de a schimba sisteme sociale, dar in coordonatele compasiunii si grijii fata de ceilalti.
Pestii
Barakiel – Ingerul credintei
Nativii din Pesti primesc de la Barakiel capacitatea de a face diferenta intre cunoastere si credinta. Asta este una dintre cele mai mari provocari spirituale din viata voastra. Pestii sunt cei care resimt cel mai puternic dualitatea personalitate-suflet. Barakiel ii invata sa isi cunoasca atat personalitate, cat si sufletul si sa faca din doua un intreg divin. El asista Pestii in efortul lor de a-si intelege instinctele si sa isi inalte mintea deasupra lor prin constiinta intuitive. Voi, Pestii, traiti in permamenta cu constiinta existentei celorlalti, cu durerile lor si cu trairile lor, pe care le resimtiti acut. Barakiel va ajuta sa invatati sa le alinati si sa construiti in oameni constiinta faptului ca pot muta muntii din loc cu un strop de credinta.
Metatron, considerat cel mai puternic dintre ingeri, va va ajuta cu orice ocazie in care veti mai face un pas pentru dezvoltarea voastra spirituala. El va va sustine constiinta faptului ca fiecare fiinta este expresia divinitatii pe pamant si fiecare actiune se realizeaza in contul mantuirii.

**** Influenta parazitilor asupra starii de sanatate !!!!!!!! ****

Stiai ca organismul tau este colonizat de o multume de paraziti care mananca zilnic din tine?
Vrei sa accepti sau nu, realiatea este ca toti avem in noi diferite specii de paraziti care ne consuma substantele nutritive si ne expun unor boli infioratoare.

Toti oamenii au?

Fara exceptie!
Iti aduc la cunostinta ca oamenii de pe planeta se impart in 2 categorii:
1. Oameni care se detoxifica(periodic) de paraziti.
2. Oameni care NU se detoxifica de paraziti
Asadar nici NU se pune problema organismului neinfestat.
Suntem cu totii mult prea expusi, cu atat mai mult in aceste vremuri cu aer poluat, apa murdara si mancare infestata.

Partea buna este ca…

…daca ai un stil de viata sanataos si echilibrat, care-ti asigura un sistem imunitar puternic, corpul tau este capabil sa tina cat de cat sub control majoritatea parazitilor cu care te infestezi, INSA daca nu ai grija de sanatate, ai toate sansele ca mai devreme sau mai tarziu parazitii sa-ti produca o gramada de boli.

Legatura dintre Paraziti si BOLI

Dupa mai multe experiemente, cercetatoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia ca multe din bolile cu care se confrunta omenirea in zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris si despre aceste descoperiri revolutionare in cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer” – pe care v-o recomand chiar daca nu aveti cancer.
Cercetatoarea a descoperit in experimente ca:
+ organismele TUTUROR pacinetilor bolnavi de cancer erau supraincarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).
+ TOTI pacientii cu boli de piele erau supra-infestati cu viermi cilindrici(oxiuri,limbrici etc).
+ TOTI pacientii cu acnee rosacee erau puternic infestati cu parazitul Leishmania.
+ TOTI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.
+ TOTI cei care sufera de migrene au nematodul Strongyloides.
+ personele cu ASTM au ascarizii in plamani.
+ Multe persoane care fac infarct au viermi in inima(foto 2).
+ Parazitii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, in special schizofrenia
+ Persoanele care transpira excesiv noaptea sunt supra-infestate cu ascarazi.
Si lista poate continua…
Asadar Hulda Clark tras concluzia ca parazitii reprezinta o componenta esentiala in producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confrunta in ziua de astazi.

De ce sunt parazitii periculosi?

Parazitii colonizeaza de obicei colonul si intestinul subtire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, insa pot ramane si inofensivi daca gazda are un sistem imunitar puternic si o flora intestina echilibrata.
Partea proasta incepe atunci cand parazitii reusesc sa treaca din intestine in restul organismului si se instaleaza in alte organe, incep sa apara bolile. Trecerea din intestine in alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, si DOAR in conditiile in care organismul este infestat cu alcool izopropilic.
Insa Atentie! Parazitii nu pot supravietui in alte organe in afara de intestin, decat in prezenta ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).

CUM ajunge alcoolul izopropilic in corpul tau?

Foarte simplu, deoarece e o substanta la care suntem cu totii expusi in aceste vremuri. El se gaseste in: majoritatea sampoanelor(si patrunde prin piele in corp), in sucurile din comert, in produsele cosmetice, in apa de gura, in fixativul pentru par, in toate produsele pentru barbierti, in cafeaua decofeinizata, in cerealelel prelucrate, in diferite medicamente…si lista continua.
Mai mult decat atat, specia comuna de bacterii clostridium produce alcool izopropilic in intestinul tau.
Ideea e ca suntem atat de expusi incat chiar NU avem cum sa ne ferim. Asta e realitatea, oricat de infiorator ar suna.
Insa vestea buna este ca Dumnezeu ne-a lasat in natura exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curata periodic organismul de paraziti.

Programul 100% natural de eliminare a parazitilor

– Are la baza 3 PLANTE:

+ PELINUL (capsule sau ceai)

+ CUISOARELE(recomand cuisoare intregi, inlocul capsulelor)

+ Tinctura din COAJA NUC NEGRU

Aceste 3 ingrediente luat impreuna au potentialul sa omoare majoritatea speciilor de paraziti care-ti colonizeaza corpul.
Mai mult este 100% NATURAL , iar ingredientele le poti gasi la oricare magazin naturist ( mai putin tinctura de nuc negru, care se gaseste mai rar in magazine, insa se gaseste lejer pe internet).

Dureaza 3 saptamani !

Iata programul pe cele 3 saptamani:
* Dupa cum vezi tratamentul are 2 FAZE:
1. Faza de inceput (deparazitarea) - in care se face tratament intesiv pentru a elimina parazitii si oualeacumulate.
2. Faza de mentinere - in care se ia 1 data/saptamana tratamentul, pentru a preveni o noua supra-infestare – pe care ar fi bine s-o tineti regulat, toata viata.
Adica: 0data in fiecare saptamana vei lua 2 lingurite de tinctura de nuc negru, 7 capsule de pelin si 7 capsule de cuisoare(aprox 3 lingurite de cuisoare intregi).
Simplu, nu?
Respectand aceste principii vei ajuta ENORM corpul in lupta cu parazitii, la care suntem cu totii expusi in fiecare zi.

Alte remedii care ajuta in lupta cu parazitii:

1. Usturoiul

Desi este cunoscut pentru calitatile anti-parazitare, anti fungice, anti bacteriene si de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult mai departe de atat.
Eu de exemplu in ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent ca am avut ferba 39-40. De fiecare data cand racesc imi fac un suc de lameie si mananc cativa catei de USTUROI. In acesti 2 ani n-am fost racit niciodata mai mult de 3 zile, iar trratamentul nu a dat niciodata gres.

2. Argila

Un alt supliment MIRACULOS. Si nu exageraz deloc. E unul din cele mai bune remedii pentru paraziti, insa are multe alte benefiii.
Curata intreg oganismul de toxine si metale grele, purifica sangele, detoxifica ficatul, detoxifica intestinele, echilibreaza glandele endocrine, ajuta flora intestinala, are efect anti-depresiv si anti-stress, repara leziuniile din intreg tubul digestiv( de la gingivita, rosu in gat, gastrita, intestin iritabil…pana la hemoroizi), si foarte multe alte beneficii.
Administrare: Desi se gaseste si sub forma de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule – care se lasa intr-o cana cu apa de seara pana dimineata. Dimineata se amesteca si se bea apa argiloasa tulbure.
Nu uita ca Dumnezeu ne-a facut din tarana.

3. Nuca de cocos

Este plin internetul de articole despre beneficiile antiparazitare, antibacteriene si in special antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, insa eu recomand nuca de cocos intreaga pentru rezultate mai bune.
Tin minte ca am citit pe un forum despre unu baiat relativ sanataos, care a decis sa faca o cura de 2 saptamani cu ulei de cocos, deoarece auzise ca este sanatos. In timpul celor 2 saptamani ii s-a intamplat de 2 ori sa defecheze un pumn de viermi. Groaznic asa-i? )

4. Seminte CRUDE de dovleac

Aproximativ 50 de seminte de dovleac dimineata pe stomacul gol, era cura importiva parazitilor recomandata de regretatul Valeriu Popa.
Acest remediu are capacitatea sa omoare cele mai comune specii de paraziti.

5. Fibrele vegetale

Este esential sa elimini regulat materiile fecale.
Constipatia(=neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea si inmultirea parazitilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru devzoltare.
Mai multe despre fibre am scris in articolul despre Detoxifierea Colonului 100% Natural.

6. Probioticele si Prebioticele

Flora intestinala este bareiera dintre parazitii, bacteriile daunatoare si virusii din intestin si restul organismului. O flora intestinala echilibrata si sanatoasa va lasa doar nutrientii necessari sa treaca in organism , blocand orice altceva.
Pentru a mentine aceasta flora sanatoasa este esential sa consumam regulat probiotice si prebiotice.
* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele dn intestin, care se se gasesc in produsele fermentate, in special IAURTUL si KEFIRUL.
Atentie! Iaurtul facut de casa bate la orice ora d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comert. Asadar mai bine cumpara lapte proaspat de la tarani si pune-l la prins, decat sa-ti dai banii pe cele din comert, facut exclusiv pentru a produce cat mai multi bani, si atat.
* Prebioticele sunt alimentele care hranesc bacteriile benefice din flora intestinala: cicoarea, napul, ceapa cruda, usturoiul crud, sparanghelul, taratele de grau, fasolea si mazarea, spanacul si legumele cu frunze verzi, banana, ovazul etc.
Dupa cum vezi prebioticele se gasesc intr-o gama larga de alimente, asa ca ai de unde alege.

7. Vitamina C

Vitamina C joaca un rol esential in functionarea optima a organismului, cu atat mai mult in eliminarea eficienta a parazitilor.
ATENTIE! Vitamina C de calitate NU se gaseste in capsule, ci in gradina!
Vitamina C e un micronutrient format din: Rutina, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen,Acid ascorbic.
Suplimentele din farmacii cu Vitamina C contin doar acid ascorbic, in timp ce in Vit. C din natura are TOATE componentele.
Stiai ca ardeiul verde contin cel putin triplu vitamina C fata de citrice?
Macesele 1500-2000 mg Vit. C /100g
Arderiul verde 1600-1800 mg Vit. C/100g
Catina 670 mg Vit. C /100g
Patrunjelul 150 mg Vit. C /100g
Kiwi 120-180 mg Vit. C /100g
Coacazele 55-215 mg Vit. C /100g
Portocala 53 mg Vit. C /100g
*Ideea e ca, exista destule surse de vitamina C in natura! Nu e nevoie sa optezi pentru capsule.

8. Altele:

Eu le-am prezentat mai sus pe cele mai comune si mai accesibile, insa asta nu inseama ca sunt sigurele.
Mai au proprietati antiparazitare:
* Argintul Coloidal
* Samburii de grephuit si de lamaie
* Aloe vera
* Propolisul
* Pau d’Arco
* MMS (Mineral Miracle Solution)
* Iodul (Sub forma de iodura de potasiu sau Solutie lugol)
Si lista poate continua…

Rotirea alimentelor

Ca orice organism viu, parazitii au capacitatea de a se adapta in timp si de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit sa-i omoare.
De aceea, nu vei avea rezultate consumand doar usturoi in fiecare zi sau doar se minte de dovlea in fiecare zi.
Cea mai inteleapta alegere este ROTIREA ALIMENTELOR.
Adica o saptamana consumi multa nuca de cocos, in urmatoarea semintele de dovleac, apoi treci la argila si asa mai departe…
Astfel nu numai ca parazitii nu pot dezvolta rezistenta, dar vei fi capapil sa omori o gama mult mai larga de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelasi aliment.
Oricum reginul HULDEI CLARK este punctul de plecare , deoarece cele 3 componente(nucul negru, pelinul si cuisioarele) sunt o combinatie care omoara majoritatea speciilor de paraziti…in mai putin de 3 saptamani.

**** CUM PRIVESC VIATA SUEDEZII - AUTOR UN EMIGRANT MEXICAN IN SUEDIA - SUPERB !!!!!!!! ****


In curand se implinesc 18 ani de cand am inceput sa lucrez la Volvo , o intreprindere suedeza. A lucra cu ei este ceva foarte interesant. Orice proiect aici ia 2 ani pentru a se concretiza, oricat de ingenioasa sau simpla ar fi ideea. Este o regula.

Procesele de globalizare cauzeaza in noi (brazilieni, argentinieni, columbieni, peruani, venezuelieni, mexicani, australieni, asiatici etc...) o anxietate generalizata in cautarea de rezultate imediate. In consecinta, stilul nostru rapid nu se incadreaza deloc cu termenele de scadenta intarziate ale suedezilor.

Suedezii dezbat, si iar dezbat,organizeaza "n" sedinte, efectueaza evaluari, etc..., SI LUCREAZA ... dupa o schema mult mai incetinita. Ceea ce este uimitor, este ca acest stil tot timpul da rezultate, in timpul lor (al suedezilor), astfel ca punand

impreuna maturitatea necesitatii cu tehnologia potrivita, nu prea inregistreaza pierderi.

Pe scurt:
1) Suedia este de marimea unui singur stat din Mexic;
2) Nu are decat 2 milioane de locuitori;
3) Cel mai mare oras, Stockolm, abia daca are 500 de mii de locuitori, asa ca o mica localitate din Mexic;
4) Mari intreprinderi cu capital suedez: Volvo, Scania, Ericsson,Electrolux , ABB, Nokia, Nobel Biocare, etc.

Nimic rau in asta, nu-i asa? Pentru a avea o idee de importanta lor, ajunge sa mentionez ca Volvo face motoarele propulsoare ale navetelor de la NASA...

Poate se inseala suedezii, dar ei sunt cei care-mi dau mie salariul. Trebuie sa mentionez ca nu cunosc un alt popor care sa aiba o cultura colectiva ca a suedezilor.
Va voi povesti o scurta istorie doar ca sa va faceti o idee:

Prima data cand m-am dus in Suedia in 1990, unul dintre colegii mei suedezi ma aducea la serviciu in fiecare dimineata cu masina lui. Era in septembrie, era frig si fulguia. Ajungeam foarte repede la intreprindere si el parca masina tot timpul foarte departe de intrare. In fiecare dimineata vin in jur de 2 mii de angajati cu masina la serviciu...
In prima zi nu am facut nici un comentariu, nici in a doua sau in a treia, dar in una din zilele ce au urmat, cu un pic mai multa incredere, l-am intrebat pe colegul meu:
- Aveti locuri de parcare fixe aici? Am vazut ca parcarea este complet goala cand ajungem si totusi tu parchezi la mare distanta de intrare..... .
Iar el mi-a raspuns pur si simplu:
- Nu, dar noi, care ajungem foarte devreme, avem tot timpul sa mergem pana la intrare, dar cei care ajung mai tarziu, au mai multa nevoie sa gaseasca locuri mai aproape de intrare, nu crezi?

Imaginati-va ce fata am facut. Si acest lucru a fost suficient ca sa-mi schimb in profunzime mentalitatea.

Mai nou, in Europa exista un curent denumit "Slow Food" (Slow Food International Association) , Asociatia internationala a alimentatiei cu rabdare, al carei simbol este melcul, isi are centrul in Italia.
Ceea ce predica aceasta miscare "slow food" este ca oamenii trebuie sa manance si sa bea lent, pentru a savura mancarea, pentru a se bucura de procesul de prepare al mancarii, impreuna cu familia, cu prietenii, fara graba si de calitate.

Ideea este de a se contrapune spiritului "Fast Food" si a tot ceea ce reprezinta el ca stil de viata. Surpriza este ca aceasta miscare Slow Food, serveste ca baza pentru o miscare mult mai ampla numita Slow Europe , dupa cum descrie revista Business Week in ultimele sale editii europene. Totul a pornit de la punerea in discutie a grabei si nebuniei generate de globalizare, de dorinta de a avea

nivelul vietii in cantitate mare, opus la a avea calitate, (ma refer la calitate de viata, sau calitate umana).

Conform revistei Business Week, muncitorii francezi, chiar daca lucreaza mai putin (35 de ore pe saptamana), sunt mai productivi decat colegii lor americani sau britanici. Si germanii, care in multe intreprinderi au implantat saptamana de 28,8 ore de munca, au vazut productivitatea crescand cu un laudabil 20%. Aceasta atitiudine, numita "slow attitude", atrage atentia pana si americanilor, discipolii lucrului rapid, imediat si in cantitate mare. Pe de alta parte, aceasta atitudine fara graba nu inseamna sa se faca mai putin, nici sa se obtina calitate si productivitate mai mici, ci mai multa perfectiune, atentie la detalii si mai putin stress.
Practicand acest lucru in viata, inseamna o intoarcere la valorile familiei, ale prietenilor, ale timpului liber, ale bunei comoditati, ale vietii in micile comunitati. O intoarcere la AICI , prezent si concret, opus lui MONDIAL, indefinit si anonim, inseamna a relua valorile esentiale ale fiintei umane, a micilor placeri ale cotidianului, ale vietii simple si ale convietuirii, ale religiei si credintei.

INSEAMNA UN MEDIU DE LUCRU MAI PUTIN COERCITIV , MAI VESEL , MAI CALM , SI TOTUSI MAI PRODUCTIV , MEDIU IN CARE TOTI OAMENII FAC CU PLACERE CEEA CE STIU EI MAI BINE SA FACA.

E recomandabil sa ne gandim mai in amanunt la toate acestea. E posibil ca vechile proverbe: "Cu rabdarea trece marea" si "Graba strica treaba", sa merite din nou atentia noastra in aceste timpuri de nebunie. Nu ar fi bine ca intreprinderile din comunitatea, orasul, statul sau tara noastra sa inceapa a dezvolta programe serioase de calitate, fara graba, chiar pentru a mari productivitatea si calitatea
produselor si serviciilor, fara a pierde calitatea umana?

In filmul "Parfum de femeie" exista o scena de neuitat in care orbul (interpretat de Al Pacino) invita o fata la dans si ea ii raspunde:
- Nu pot, logodnicul meu va sosi in curand. La care orbul ii raspunde:
- Stii, viata se traieste intr-o clipa, si o ia la un tango. Cel mai bun moment al acestui film este aceasta scena de 2 sau 3 minute.

Multi traiesc alergand dupa timp, si il ajung doar cand mor, fie de un infarct, fie de un accident pe autostrada pentru ca goneau prea tare pentru a ajunge la timp.
Altii sunt prea nerabdatori sa traiasca in viitor, si uita sa traiasca in prezent, care este unicul timp care exista cu adevarat.

Toti avem pe aceasta planeta acelasi timp, nici mai mult, nici mai putin de 24 de ore pe zi. Diferenta sta in utilizarea acestor ore de catre fiecare dintre noi. Trebuie sa invatam sa profitam de fiecare moment, pentru ca, dupa cum zice John Lennon: "Viata este ceea ce se intampla in timp ce planificam viitorul".

Va felicit pentru ca ati reusit sa cititi acest mesaj pana la sfarsit. Multi l-ar fi citit doar pana la jumatate, ca sa nu piarda timpul.... Atat de valoros in aceasta lume globalizata
!!!!!!!!